İş Kadının Dolabında Olmazsa Olmaz 5 Takı

Çalışan Kadınlar için boş zaman diye bir kavram yoktur. Bu boş zamanın olmayışı da mükemmel kıyafeti seçmek ve takı ile kombinlemek için iş kadınlarına pek fazla zaman bırakmıyor.İş yerinizde kıyafetinizle tarzınızla ışıl ışıl parlamak , profesyonelliğinizi göstermenin bir yoludur. Ofis için yaptığınız biraz makyaj ve güzel takılarla süslenmenin kişisel hayatınızda ki mod düşüklüğünüzü unutmanıza ve etrafınızdakilere belli belli etmemenize yarayacaktır. Her ne kadar uzun saatler çalışıyor , çok yoruluyorsanız da kendinize ve stilinize iyi davranarak kendinizi iyi hissedebilirsiniz. Tabii ki bunları yaparken takıları çok abartmadan takmalısınız. Ofis ortamında size ait olan bütün takıları sergilemek yerine sevdiğiniz parçaları sergilemeniz çok önemlidir. Ne kadar az o kadar iyi. Bir gün Kolye atlar , küpe takarsınız. Bir günde Bileklik atlar şık bir saat takarsınız. Böylece hem sade hem şık olursunuz. Ofiste takı takmanın diğer bir kuralı ise takıları basit tutmaktır. Gösterişli takılar başarınıza gölge olabilir. İnce zincirli ucunda hafif bir süs olan kolyeler, sadece zincir bilezikler altın veya gümüş ufak küpeler takım elbiseyle bile sizi feminen ve profesyonel bir görünüşe büründürebilir.

İnciler, Klasik Feminen Takı
Hiç bir şey bir inci kolye yada küpe kadar zarif değildir . Tek bir inci kolyeyle beyaz bir gömlek çarpıcı gözükebilir. Bu seçeneğin en güzel yanı aynı zamanda incinin çok trend olmasıdır.Şeftali rengi ipek bir bluz ile eşleştirildiğinde çok hoş ve şık bir kombin olur. Ofiste takabileceğiniz rahat ve pratik bir aksesuardır.

Büyük inci kolye
Büyük inci kolye

Küpeler

Küpeler bir kıyafeti tamamlayan ve başka bir boyuta taşıyan takılardır. Bir iş kadınına en uygun olanlarından biri halka küpelerdir. Halka küpeleri takarken kıyafete uydurma gibi bir sıkıntı çekmezsiniz hemen hemen her kıyafetle uyum sağlayabilirler. Tek dikkatli karar vermen gereken kısmı halka küpelerin boyutlarıdır.

Halka Kupe
Halka Kupe

Çoklu Eklem yüzükleri

Büyük taşlı yüzükler ofis veya iş yeri ortamları için pek pratik bir seçim değildir. Nişan yüzüğünüz farklı tabi onu takabilirsiniz.Çünkü o herkese göstermeniz gereken bir yüzük. Büyük sersemletici değerli taş yerine , altın veya gümüş rengi ince çoklu eklem yüzükleri takarsanız , kombine her bir yüzük çıkartıp , başka bir yüzük eklediğinizde farklı bir şey takıyormuşsunuz gibi görünür. Tabii ki bu yüzükleri basit tutmayı sakın unutmayın.

Coklu Yuzuk
Coklu Yuzuk

İnce Zincirli Kolyeler
Bu tarz kolyeler iş kadınlarının gardrobunun temelini oluşturur ve iş için mükemmel bir seçimdir. Basit kolyelerin güzelliği, onu her zaman ve herhangi bir kıyafetle giyebilmenizdir. Minimal ve sade bir görüntü yakalayabilirsiniz. Bu tarz stil karşınızdakinin sizi ciddiye almasını sağlar. Dikkat çekecek her türlü kolyeden uzak durmalısınız.

İnce Zincir Kolye
İnce Zincir Kolye

Bilezikler

Eğer bilgisayar başında çok fazla vakit geçiren bir iş kadını iseniz bilezikler biraz riskli olabilir. Kimse masaya çarpan bilezik sesi duymak istemez. Ancak bu demek değildir ki , hiç bir zaman takamazsınız. O yüzden seçerken çok kalın modeller yerine ince zincirli olanlarını takabilirsiniz. Bilezikler , iş kıyafetlerini tamamlayan zarif ve sofistike takılardır.

İnce Zincirli Bileklikler
İnce Zincirli Bileklikler

Size İş yerinde takabileceğiniz koleksiyonunuz için mükemmel olabilecek beş temek takı örneği vermeye çalıştım. Burada anlatmak istediğim asıl şey sadelik , profesyonelliğin anahtarıdır. Sabah hazırlanırken bu cümleyi düşünüp , hazırlanın. Böylece hep uygun aksesuarları seçeceksinizdir.

Yorum yapın