Saten Yastık Kılıfının Cilt ve Saç Güzelliğine Katkısı

Sıcak bir Temmuz gününden herkese selamlarr ?

Bugün sizler için cilt ve saç bakımında uygun yastık kılıfı seçiminin önemini araştırdım. Verimli bir uyku; sağlıklı bir gün ve zinde bir vücut demek, bunu hepimiz biliyoruz. Tüm bunlar için vücut sağlığımıza uygun, kaliteli bir yatak kadar yastık seçiminin önemini de elbette biliyoruz.
Uyuduğunuz yastığı seçerken ne gibi özelliklere dikkat ediyorsunuz? Yumuşak veya sert olması, ortopedik olması vss vss şeklinde listeyi çeşitlendirmek mümkün tabii.. Peki, uyuduğunuz nevresim takımını seçerken de aynı özeni gösteriyor musunuz? Bu konuda sanırım çoğumuz nevresimin kumaşının kaliteli olması, temiz olması, biraz da modelini beğenmenin yeterli olacağı görüşündeyiz. Ama yastık kılıfı seçimimizin bizi bir sonra ki güne, aya hatta ileri ki yıllara hazırladığını söylesem? Yanlış okumadınız! Doğru yastık kılıfı seçimi, uzun süreli kullanımda saç ve cilt konusunda olumlu değişimler yaşamamıza olanak sağlıyor. Sizlere bu konuda yapılmış ilginç bir deneyi anlatmak istiyorum.

New Obsessions Saten Yastık Kılıfı- Uyku Gözlüğü- Saten Saç Tokasından Oluşan Tek Kişilik Lüx Güzellik Uykusu Seti ile güzelliğimize güzellik katıyor

ABD’li editör Holly Smith ilginç bir test yaptı! Bir ay boyunca sadece saten yastık kılıfında uyuyan Smith’in bakın cildinde ne gibi değişiklikler oldu…
Bu ilginç deney sırasında bir ay boyunca saten yastık kılıfıyla uyudu. Amerikalı güzellik editörü Holly Smith ilginç bir deneye imza attı ve bir ayın sonunda ortaya çıkan sonuçlardan da fazlasıyla memnun kaldı.

Saten yastık kılıfıyla uyumakla ilgili bir haber okudu ve hemen denemeye koyuldu. Holly Smith bir ay boyunca saten yastık kılıfıyla uyudu ve bir ayın sonucunda saç ve cilt sağlığında büyük değişimler yaşadığını belirtti. Bir aylık deneyiminin ardından daha canlı, genç görünen bir cilde sahip olduğunu anlatan editör, kendiliğinden kıvırcık saçlarının da eskiye oranla
daha az elektriklendiğini ve neredeyse hiç birbirine karışmadığını belirtti.

DAHA GENÇ BİR CİLT

Saten kumaşın kullanıldığı her yerde ne kadar asil durduğunu belirtmeye gerek bile yok ama işin garip tarafı şu ki, saten kumaşın bilmediğiniz birçok faydasının olması. New York’un en iyi cilt uzmanlarından Marnie Nussbaum’a göre koton kumaş yastık kılıfı yüzün kırışmasına sebep olurken, saten kumaş cilde daha narin davranıyor ve gün geçtikçe cildi yumuşatarak daha dinç görünmesini sağlıyor. Bunu deneyen Holly Smith bir ay sonra özellikle mimik çizgilerinin gözle görülür şekilde azaldığını belirtti.

SAÇ TELLERİ DAHA AZ BİRBİRİNE DOLANIYOR VE DAHA AZ ELEKTRİKLENİYOR

Saten yastık kılıfında yatmadan önce her sabah birbirine karışmış, elektiriklenmiş saç tellerini ayırmak için oldukça vakit harcadığını söyleyen Smith, bir ay saten yastık kılıfıyla uyuma deneyinin sonunda şimdi çok daha kolay şekil alan, yumuşak bir saç şekliyle uyandığını belirtti.

YASTIK İZİNE ELVEDA

Sabahları uyandığınızda yüzünüzde yastık izi mi oluyor? Bunun nedeni belki de kullandığınız yastık kılıfı olabilir.
Güne erken başlasanız da yok olması saatlerin aldığı yastık izinden saten yastık kılıfı sayesinde kurtulduğunu belirten Holly Smith, bir ay boyunca neredeyse sıfır yastık iziyle uyandığını anlattı.

Saten yastık kılıfları ile daha genç bir cilde sahip olun

“SİVİLCELERİM YOK OLDU!”

Saten yastık kılıfıyla ilgili en ilginç geri bildirim kesinlikle sivilceleri yok etmesiyle ilgiliydi. Holly Smith, “Başımı yastığa koyduğum an uykuya dalmaya başladım. Sanırım daha verimli uyudukça günden güne cildim de güzelleşmeye başladı” diyerek, düzenli bir şekilde yastık kılıfını yıkadığını da belirtti.

Saten yastık kılıfı ile birlikte saten göz bandı ve saten saç tokası ile şıklığı yakalayın

PEKİ YA GÖZALTI MORLUKLARI??

Daha kaliteli bir uyku çekmekten konu açılmışken bir de bunun cildimize ne kadar iyi geldiğini Holly Smith’in deneyimlerinden de duymuşken, gözaltı morluklarını da es geçmek olmaz.
“Önceden fazlasıyla belirgin olan gözaltı torbalarım şimdi neredeyse yok oldu! Bunun daha verimli ve sağlıklı uyumakla ilgisi olduğunu biliyorum ama saten yastık kılıfına başına koyduğunuz an o soğuk temas insanı rahatlatıyor daha kolay uykuya dalmasını sağlıyor” diyen Holly Smith verimli uykunun cildine büyük faydası olduğunu belirtti.

Yorum yapın