Bali Şemsiyesi

Selammm

Sizlere bir sorum var.

Daha önce hiç Bali şemsiyesini duydunuz mu?

Ya da gördünüz mü?

Eğer hatırlayamadıysanız o zaman kesinlikle görmemişsinizdir. Neden mi? Çünkü, görenin hafızasında yer edinen efsane bir Dekoratif tasarımdan söz ediyorum.

Dekoratif 3 katlı Bali Şemsiyesi en farklı temaları bütünleyecek bir dekoratif aksesuar.

Dekorasyon deyince herkesin içinde bir kıpırtı oluyor değil mi? ? Ah bir de oturma odasının renginden, balkon masasının üzerinde ki vazoya kadar her şeyi baştan gözden geçiresiniz geliyorsa.. Aslında dekorasyon kesinlikle bir vazo, bir aksesuar veya uyumlu bir duvar kağıdından ibaret değil. Bana kalırsa kişiliğimizi yansıtan bir bütün desek çok daha doğru olur. Masamın üzerine koyduğum aksesuar beni, zevklerimi ve bir parça da kişiliğimi yansıtmalı, bir ev aksesuarından daha fazlası olmalı.. Aksesuar da kendisinden çok fazla şey beklediğimizi düşünebilir gerçi ama biz o dekoratif objeye bakınca, ne kadar da benlik bir parça bu demeliyiz ? İlk defa ziyaret ettiğimiz kişilerin evinin, balkonunun, ofisinin veya verdiği bir partinin, bir söz, nişan, kına merasiminin vs. tema ve konseptinden nasıl bir tarz ve kişiliğe sahip olduğuna dair fikir yürüttüğümüzü kim inkar edebilir ki? ?

Bali Şemsiyesini dekorasyonun parçası yapmak için evinizin dekorunun illaki tropikal veya bohem olmasına gerek yok.

Sizde dekorasyon konusunda böyle düşünüyor, bulunduğumuz yerler bizi yansıtsın istiyorsanız. Tüm bunların yanında bir de farklı ve daha cool görünmeyi de istemem diyen çıkmaz sanırım. İşte tam da bu şekilde düşünenlere dekorasyon dünyasında bu sıralar farklı olmayı sevelere hitaben, Uzakdoğu esintisi yaşatan, birçok farklı alanda kullanılan yepyeni bir trend; Bali şemsiyesi. Bali şemsiyesi nerede kullanılsa; oraya şıklık katıyor, kendisine hayran bırakıyor. Küçük boy, büyük bahçe boyu, 3 katlı ve renkli alternatifleri bulunan dekoratif şemsiyeler Bambu gövde ve Kete tun kumaştan yapılır. Şapkalı, şık ve dekoratif olan Bali Şemsiyesinin Şapka kenarlarında çan, süs, püskül detayları vardır ve tümü ile el yapımıdır. Masa üstü ve yer kullanım alternatifli olan şemsiyelerin küçük boyları nın Yüksekliği 80 cm ve açık halde çapları 45 cm dr. Büyük boylarının ise yükseklikleri 2 m. ve açık çapları da 2m dir.

Dünyada düğün şemsiyesi olarak da bilinen ve bali şemsiyesi, hindu şemsiye, hint şemsiyesi veya tapınak şemsiyesi gibi birçok farklı isimle anılan bu modeller bu yaz tüm konsept etkinliklerde karşımıza çıkacak gibi duruyor. Özel bambu ağacından yapılan ve tamamıyla el yapımı olan bu şemsiye modelleri hem ev / bahçe hem de Cafe, Otel, Restaurant, Beach Club gibi ticari mekanlarda sıklıkla kullanılmaktadır. Farklı renklerde üretilebilen şemsiyeler imasa üstü dekoratif şemsiye olarak dekorasyon olarak kullanabilmekteyiz. Aynı zamanda tapınak şemsiyesi olarak da anılan Dekoratif Bali şemsiyeleri, çeşitli ebatlarda, bambu ağacı gövdesi ve farklı renkte keten kumaşlardan yapılabiliyor. Kullanıldığı her konsepte uygun yapılan ahşap gövdeli Bali şemsiyeleri ortama tam bir Uzakdoğu stili katıyor.

Bali şemsiyeleri; kullanım alanlarının genişliği sebebiyle birçok kesime hitap ediyor.
Artık Bali şemsiyelerine; plaj şemsiyesi, güneş şemsiyesi, havuz şemsiyesi, şezlong şemsiyesi, ev dekorasyonunda sehpa/masa üstünde minyatür süs şemsiyesi, kına ve düğün organizasyonlarında dekoratif şemsiye vs.. şeklinde her yerde denk gelmek mümkün.

Özellikle beyaz dekoratif Tek katlı veya 3 katlı Bali Şemsiyesi masa sunumlarında masa üstü şemsiyesi olarak kullanılıyor.

Bali şemsiyesi, özellikle düğün sezonu diye adlandırdığımız bu yaz aylarında organizasyonlarda kullanılan bir numaralı trend haline gelmeye başladı. Sanıyorum ki kullanıldığı her yere rüya gibi bir hava katan bu stil parçayı daha uzun süre bir çok alanda dekor olarak görmeye devam edeceğiz.

Yorum yapın