En Güzel Çince Yazı Dövmeleri ve Anlamları

Sizi ve duygularınızı en çok yansıtan dövme modelleri arasında yazılardan oluşan dövmeler bulunmaktadır. Kişiye özel olmaları diğer dövme çeşitlerine göre oldukça basittir. Seçeceğiniz bir ya da birkaç cümle ile dövmenizi özel kılabilirsiniz. Çince yazı dövmeleri de bir cümlenin özgünlüğünü anlatan en iyi seçenek olacaktır. Havalı duruşları, anlaşılmasının zor olmasıyla son dönemlerinde oldukça popüler tercihleri haline gelmişlerdir. Her cümle ile farklı bir hava yaratabilirsiniz. Tabi ki bu dile hakim değilseniz, dövmenizin uygulamasından önce yazılacak olan cümlelerden emin olmanız gerekmektedir. Çeviri konusunda sadece internete güvenmeniz yeterli olmayabilir. Bu nedenle öncelikle dövmenizin istediğiniz anlamı yansıttığından emin olmanız lazım. Karar verdikten sonra yapacağınız tek şey profesyonel kişilere kendinizi emanet etmeniz olacaktır.

Çince Yazı Dövmelerinin Anlamı ve Modelleri

Çince’ye hakim iseniz ya da etrafınızda bu ile yatkınlığı olan biri varsa o kişiden yardım alabilir ve sizi en çok yansıtan cümleyi bulabilirsiniz. Bir diğer yolu ise dövmecinizden destek alarak Çince yazı dövmesi modelinize karar verebilirsiniz. Yine de emin olmadan yazı dövmelerini hızlandırmamalısınız. Yazı dövmeleri özel ve özenli bir çalışma sonucu ortaya çıkmalıdır. Çünkü; yazı dövmeleri sizi en çok yansıtan ve sizden en büyük parçalar olan dövmelerdir. Bu nedenle özenli bir seçimle karar vermelisiniz. İstediğiniz bir cümlenin çevrilmiş halinden emin olmadığınız sürece dövme işlemini yaptırmamalısınız.

  • Eğer müzik ile ilgileniyorsanız, müziği seviyor ya da bir müzisyen iseniz pek çok yabancı sanatçının da kullandığı müzik anlamına gelen “曲” bu dövmeyi tercih edebilirsiniz. Justin Bieber ve Justin Timberlake gibi isimlerde bu dövmeye rastlayabilirsiniz. Bu dövme modeli için el ya da boyun bölgesini tercih edebilir hatta parmaklarınızın üzerine de dövme işlemini yaptırabilirsiniz.
  • Daha karamsar bir yapınız var ise ya da yaşam kadar ölümün de bu hayatın bir parçası olduğuna inanıyorsanız Angelina Jolie gibi siz de ölüm anlamına gelen “死” bu Çince yazı dövmesi modelini yaptırabilirsiniz. Ölüm anlamına gelen bu dövme modelini sırtınız ya da omuz bölgenizde kullanabilirsiniz.
  • Doğa ile geçmişten gelen bağınızı koparmadıysanız, antik dönemlerde sol tarafı bir çiftçi sağ tarafı ise çapasını simgeleyen aynı zamanda da güç anlamına karşılık gelen “力” bu dövmeyi kullanabilirsiniz. Kolunuzda oldukça şık duracaktır.
  • Tek bir anlama gelen dövmeleri tercih edebileceğiniz gibi uzun cümleleri de Çince olarak yazdırabilirsiniz. Karakterinizi yansıtan ya da sevdiğiniz bir sözü geçici dövme modelleri arasında bulabilirsiniz. Çince oldukça şık ve yazıdan ziyade sembol gibi durduğundan seçtiğiniz cümlelere de farklı bir hava katmış olacaksınız. Çince dövmelerin çok popüler olmasının nedenlerinden bir tanesi de havalı duran yazım şekilleridir.

Çince yazı dövmeleri arasından herhangi birine karar vermek yerine isminizi ya da önem verdiğiniz bir isminde Çin alfabesiyle yazılmış halini dövme yaptırabilirsiniz. Bu dövme modelleri genellikle siyah mürekkep kullanılarak uygulandığında daha havalı görünmektedir. Tabi ki renklerin seçimi size kalmıştır. Sadece yazıyla değil renk seçimiyle de kendinizi dövmenize yansıtabilirsiniz.

New Obsessions Çince Japonca Kanji Yazı Geçici Dövme Modelleri

Yorum yapın